Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az AKASA, abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes információkról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni az AKASA ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni az AKASA részére a tagi igazolvány száma feltüntetésével:

Emailben: info@akasapjt.hu

Amennyiben Ön az adatlap kitöltéséhez kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Elküld" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.