Bejelentkezés

Regisztráció
Az AKASA szolgáltatásait a tagjai vehetik igénybe, amit a tagi regisztrációval lehet megvalósítani magánszemélyeknek, és jogi személyeknek (vállalkozásoknak) egyaránt.

Az AKASA vállalt feladata az őstermelők, vállalkozók, kisvállalkozások és (szociális) szövetkezetek, valamint szolgáltató szervezetek intézményesült kapcsolati kereteinek kutatása, fejlesztése, és kialakítása a tagok érdekeinek szolgálatában.

Ennek érdekében tanácsadási és egyéb közreműködő segítséget nyújt az önszerveződő termelői szervezetek és integrációik, valamint országos hálózatuk információs és üzleti központjuk létesítéséhez, piaci szerepük és pénzügyi kapcsolataik előnyös szervezeti alakításához.

Az AKASA a vállalkozások működőképességének helyzetére figyelemmel, és annak romlását érzékelve (a körbe-tartozások állományának növekedése) – ami visszafogja a gazdasági növekedést, többletterhet róva a követelések és a tartozások tulajdonosaira egyaránt – tagsága segítésére megjelenést, piacteret, és több új – a magán, mikro és kisvállalkozásokban eddig nem alkalmazott – informatikai program használatát teszi lehetővé. (pl. belső elszámolási rendszer, kompenzációs klub, adatbank, stb.)

A programok használatát az AKASA online elérhetővé teszi, és folyamatosan fejleszti.

Tagjai fejlődése érdekében lehetőségeket teremt jelentős gazdasági kérdések megvitatására,
kommunikációs és PR eszközökkel segíti tagjainak megjelenését hazai és nemzetközi fórumokon.